Nog één wedstrijd dit jaar voor sv Enter. Tegenstander in de uitwedstrijd is sv Almelo. Voor sv Enter de gelegenheid om weer in het linker rijtje terecht te komen en uitzicht te houden op de top 3 van de competitie. Ook sv Almelo zal voor de winst gaan en dat betekent dat het zondag wel eens een boeiende pot voetbal kon worden.

sv Almelo is in de laatste weken ver weggezakt. In oktober was sv Almelo nog de trotse koploper in de 4e klasse A, maar in de afgelopen weken kost het veel moeite de punten binnen te halen. Trainer Thijs Houwing, hij gaat volgend seizoen naar Sportclub Markelo, was toen erg optimistisch, maar sv Almelo is inmiddels ook beland in het rechter rijtje.

Thijs Houwing: “Binnen de club leeft de ambitie om door te stoten naar de derde klasse. Ik ben hier nu vier seizoenen trainer en dat krijgen we elk jaar wel te horen. Onze doelstelling is dan ook om een prijs te pakken, of dat nu het kampioenschap of een periodetitel is, dat zien we wel. We moeten wel gewoon meedoen”.

sv Enter ging afgelopen zondag met 0-1 onderuit tegen De Lutte. Komende zondag is de unieke kans om het 2022 goed af te sluiten en de punten mee naar Enter te nemen.

Om 14.00 uur fluit de scheidsrechter Raaben uit Enschede voor de aftrap op sportpark Ossenkoppelerhoek.

De overige wedstrijden:
LSV – Borne
De Lutte – La Première
Sportlust Vroomshoop – UD
KOSC – Sportclub Overdinkel
DTC ’07 – Manderveen

De stand: