Lukt het sv Enter om zondag een vervolg te geven aan de flitsende seizoenstart van vorige week. De 8-1 overwinning op Broekland smaakte naar meer en het zelfvertrouwen is gegroeid bij het team van trainer Gerard Bos. Onderschatting van de tegenstander ligt dan op de loer, maar de ervaren trainer van sv Enter zette iedereen de afgelopen week weer met beide beentjes op de grond.

Gerard Bos: “Vanaf dinsdag is er weer hard getraind en is de blik weer gericht op de volgende tegenstander. Zo hoort dat ook. We zijn realistisch, de blijdschap na de wedstrijd tegen Broekland was begrijpelijk, maar het is ook mijn taak om het enthousiasme weer te temperen en ons te richten op de volgende wedstrijd. Zondag kennen we een paar lichte blessures bij spelers. We kijken of ze wedstrijd fit zijn. We hebben een brede bank, we kunnen dat opvangen”.

Ook SDOL begon overigens de competitie goed. De ploeg uit Luttenberg begon met een overtuigende 1-3 op en in Hoonhorst.

Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar al in de tweede wedstrijd. Het werd toen een afgetekende 3-0 overwinning voor SDOL en gezien het spelbeeld was daar ook weinig op af te dingen. SDOL speelde in een hoog tempo, werkte zich een slag in de ronde en was uiterst effectief in de afronding.
Zondag gaat het dus om de koppositie in de 4e klasse.

De wedstrijd op sportpark De Achterberg begint om 14.00 uur en staat o.l.v. scheidsrechter Edwin van den Broek.

Overige wedstrijden:
Heeten – FC Ulu Spor
Raalte – Holten
Zwolle – Lettele
Broekland – Hoonhorst
DAVO – Nieuw Heeten
Haarle – Sp. Vroomshoop