Voor sv Enter staat er zondag weer een klassieker op het programma, de uitwedstrijd in Delden tegen Rood Zwart. Beide ploegen verkeren in de onderste regionen van de competitie en dat betekent dat de belangen zondag groot zijn.

Rood Zwart kan tot op heden nog niet voldoen aan de ambities die men vooraf had gesteld. Een prijs lijkt ver weg en de stand op de ranglijst is niet hoopgevend. In de laatste wedstrijd ging Rood Zwart kansloos onderuit tegen GFC, het werd in Goor 4-0.
In de thuiswedstrijd in oktober bleef de stand op Krompatte steken op 0-0. De laatste ontmoeting in Delden in competitieverband was overigens in 2006 (3e klasse) het werd toen 1-1.

sv Enter heeft ook moeite om de benodigde punten binnen te halen. De laatste wedstrijd was tegen Bentelo en het werd eind januari 3-3. Kortom, het wordt ook voor sv Enter hoog tijd om punten te pakken en aan te haken bij de middenmoot.
Trainer Rob Roelofs kan nog niet beschikken uit een volledig fitte selectie en zal zondag pas beslissen, wie er in de basis staan.
De wedstrijd op sportpark Scheetheuvel begint om 14.00 uur en staat o.l.v. scheidsrechter Rudolph.

De overige wedstrijden:
Bentelo – Diepenheim
BSC Unisson – Hector
Emos – UDI
GFC – TVO
Markelo – Aramea
WVV – Buurse

De stand: