sv Enter kan zondag de borst nat maken. De ploeg gaat naar de koploper in de 4e klasse G, Diepenveen. De plaatselijke club staat 5 punten los van de nr. 2 Markelo en heeft ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld. Kortom, Diepenveen stevent rechtstreeks af op het kampioenschap.

Diepenveen staat weliswaar fier op kop, maar heeft dat mede te danken aan het feit, dat de concurrentie ook veel punten morst. Diepenveen kost het namelijk ook moeite om te winnen. In de afgelopen 4 wedstrijden werd 3 keer gelijk gespeeld (Davo, De Gazelle en Haarle) en slecht één keer gewonnen (2-4 bij Hector).
Wellicht slaat de kampioenskoorts al toe bij de Diepenveen en valt er zondag wat te halen voor sv Enter.

De ploeg van trainer Rob Roelofs pakte vorige week verdient de punten tegen Davo (4-2) en heeft daardoor weer wat afstand genomen van de onderste drie ploegen.

In de thuiswedstrijd in december verloor sv Enter met 1-2. Arno Slagers maakte toen in de 70e minuut de verdiende 1-0, maar in de laatste vijf minuten sloeg Diepenveen genadeloos toe, scoorde met enig fortuin twee keer en ging met de volle buit huiswaarts.

Trainer Rob Roelofs: “Diepenveen beschouw ik wel als één van de beste ploegen in deze klasse. Thuis hadden we gewoon moeten winnen, in de slot minuten geven we de wedstrijd onnodig weg. Zondag zal Thomas Braam er niet bij zijn, hij heeft tijdens de training zijn middenvoetsbeentje gebroken. De rest is fit, geen schorsingen. We gaan er zondag vol tegenaan!”.

De wedstrijd op Sportpark De Zunnebargh staat o.l.v. scheidsrechter Groen en hij fluit om 14.00 uur voor de aftrap.

De overige wedstrijden:

ABS – De Gazelle
Hector – GFC
Davo – Holten
Markelo – Lettele
Nieuw Heeten – Broekland
Raalte – Haarle

De stand: