Voor sv Enter zondag de tweede uitwedstrijd op rij. De ploeg gaat richting Salland en Broekland is dit keer de tegenstander. De plaatselijke club won afgelopen zondag met maar liefst 0-8 bij het Zwolse FC Ulu Spor. In de openingswedstrijd was Broekland minder succesvol, thuis tegen Haarle werd met 0-2 verloren.

In de aanloop van de competitie won Broekland de bekerwedstrijd tegen Wissel, maar er werd verloren van De Hoven en KCVO. Dat betekent ook uitschakeling voor de bekercompetitie.
De laatste ontmoeting tussen beide ploegen in Broekland was in 2019. De gastheren wonnen destijds met 2-1 (doelpunt Mart Geels).

sv Enter had vorige week weinig moeite met Hoonhorst. De wedstrijd was na een half uur al beslist, toen het scorebord al 0-4 aangaf. Komende zondag kon sv Enter wel eens op meer weerstand stuiten. De top 3 lonkt voor beide ploegen en beide clubs hebben ambities om te spelen voor een prijs dit seizoen.

Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark ’t Horsthuis, en de wedstrijd staat o.l.v. scheidsrechter J. Voppen uit Wijhe.

De overige wedstrijden:
FC Ulu Spor – Sp. Vroomshoop
Lettele – SDOL
DAVO – Raalte
Holten – Nieuw Heeten
Haarle – sv Zwolle
Heeten – Hoonhorst

De stand: