Ook voor sv Enter rolt zondag de bal weer, na een vrij weekeinde tijdens de carnaval. Tegenstander is in Bathmen ABS, een middenmoter in de 4e klasse G. ABS begon overtuigend aan de competitie, klopte sv Enter op Krompatte met maar liefst 0-5, pakte daarna ook veel punten, maar is vervolgens toch weg gezakt.

ABS verloor ook de laatste twee competitieduels tegen respectievelijk DAVO   (4-2) en Diepenveen (0-1).
Winst voor sv Enter zondag, betekent dat men over ABS heen gaat en weer de aansluiting heeft met de subtop. sv Enter heeft echter ook moeite om de volle winst binnen te halen. De laatste vier competitiewedstrijden eindigden in 1-1 en de laatste overwinning dateert al weer van 2 december (1-0 winst op Broekland).

Kortom, zowel ABS als sv Enter hebben dringend behoefte aan een driepunter. Dat realiseert zich ook trainer Rob Roelofs die zondag kan beschikken over een (bijna) fitte selectie.

Rob: “We zitten ook zondag weer wat ruimer in ons spelersjasje. We missen wel Mart Dittrich, hij raakte deze week op de training geblesseerd. Verder is iedereen fit en geen schorsingen. We zijn er wel klaar voor. Thuis was ABS met afstand de betere ploeg, won verdiend en was in mijn ogen ook titelkandidaat. Ze zijn nu toch wat weggezakt op de ranglijst en dat kon zondag weleens een mooie spannende pot voetbal worden”.

De aftrap op sportpark De Looënk is om 14.00 uur en de wedstrijd staat o.l.v. scheidsrechter Beijen uit Eerbeek.

De overige wedstrijden:
Raalte – Diepenveen
GFC – Broekland
Markelo – Haarle
Nieuw Heeten – Hector
De Gazelle – Holten
Lettele – DAVO

De stand: