Wout Brinks aan de bal.

De beide ploegen kwamen met “Deurdonderen” van Normaal het veld op, en dat deed de thuisploeg ook. In de eerste helft speelde sv Enter nog wel even met de handrem erop, maar in het tweede deel gaf de ploeg gas. Na een ruststand van slechts 2-0 werd het na 90 minuten, 5-1. Een overwinning waarop niets af te dingen valt en die sv Enter perspectief geeft voor de rest van de competitie.

Lap begon overigens verrassend aanvallend aan de wedstrijd. sv Enter wist zich in de eerste vijf minuten even geen raad met het felle en aanvallende spel van de tegenstander, maar daarna was de brand er wel uit bij de gasten uit Almelo.

sv Enter neemt het initiatief en met succes. In de 8e minuut staat Tim van Otten op de juiste plaats, na een voorzet van Bent Wolters. Met een kopbal zet hij sv Enter op 1-0.
Bij Lap trekken ze daarna de defensie op rondom de 16 meter en beperken ze zich tot het tegenhouden van de bal. Het is voor sv Enter lastig om een gaatje te vinden, maar in de 19e minuut is het opnieuw raak. Bent Wolters schiet vanaf de rand 16 meter zijn ploeg naar 2-0 en dat is tevens de ruststand.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld, sv Enter de bovenliggende partij en De Lap veelal op de eigen helft. sv Enter komt al snel op 3-0 door een strafschop van Bent Wolters en niet veel later maakt Mees ten Broeke de 4-0.
Lap kan daarna nog wat terugdoen en scoort vanaf de stip de 4-1.

Het slotakkoord is opnieuw voor Bent Wolters die uit een voorzet van Remon Oremus de eindstand bepaalt op 5-1.
Komende zondag speelt sv Enter uit tegen Manderveen.

De overige uitslagen:
Sp. Overdinkel – Manderveen 2-1
Borne – UD 1-4
KOSC – Sp. Vroomshoop 5-1
Almelo – DTC ’07 2-3
LSV – De Lutte 0-1.