Opnieuw een zware tegenstander voor sv Enter zondag. Koploper WVV uit Hengevelde komt dan naar Krompatte. In de thuiswedstrijd pakte WVV in de slotminuten de volle winst, toen invaller Bouwmeester vanaf de 16 meter doeltreffend uithaalde, 1-0. Een gelukkige overwinning in een wedstrijd waar sv Enter wel een punt verdiende.

WVV is daarna alleen maar beter gaan presteren en nam de koppositie over van Emos. De uitwedstrijd van sv Enter werd gespeeld op 5 november en sindsdien won WVV alle wedstrijden! (6-18). Kortom, de ploeg is op kampioenskoers en aan sv Enter de taak zondag om WVV met een nederlaag naar huis te sturen.

Trainer Rob Roelofs heeft te maken met twee geblesseerde spelers. Rob: “Nick Derksen zal er zondag niet bij zijn, Sjoerd Grobbink hebben we al langere tijd niet, hij sluit eerst weer aan bij het 2e elftal. Voor de rest is alles fit en zijn we er klaar voor. Met een beetje geluk pakken we bij uit WVV een punt, jammer dat je dan zo laat in de wedstrijd nog een goal om de oren krijgt. Ik vind WVV overigens wel de beste ploeg die ik tot dusverre heb gezien, maar ook dit team kan verliezen. Dat kunnen we zondag laten zien”.

De wedstrijd op Sportpark Krompatte begint om 14.00 uur en staat o.l.v. scheidsrechter Drenth uit Nieuwleusen.

De overige wedstrijden:
Hector – GFC
Aramea – Emos
Buurse – TVO
Markelo – Bentelo
UDI – Rood Zwart
Diepenheim – Unisson.

De stand: