sv Enter speelde zondag één van z’n beste wedstrijden van het seizoen. Toch stapte ABS na 90 minuten als winnaar van het veld. “Gegapte” punten noemen ze dat, maar de ploeg uit Bathmen won wel met 2-1 en liet sv Enter met lege handen achter.

sv Enter kende een droomstart op sportpak De Looënk. Als na 4 minuten stonde de ploeg op 0-1. Een ingooi bereikte Bent Wolters en dat betekende al vroeg in de wedstrijd een voorsprong.

sv Enter verzaakte niet na de snelle 0-1, integendeel de ploeg zetten direct weer druk op de tegenstander, speelde gevarieerd, stoorde al vroeg de opbouw van ABS en was in de eerste helft veruit de beste partij.

In de tweede helft nam ABS wel wat meer het initiatief, maar de defensie van sv Enters stond goed, gaf nauwelijks ruimte of kansen weg. De wedstrijd leek dan ook op een nipte overwinning voor de gasten af te stevenen.

In de 84e minuut maakte ABS echter aan die illusie een abrupt einde. Een schot veranderde van richting en liet vervolgens Jasper Geels kansloos, 1-1.
Beide ploegen leken daarna genoegen te nemen met een punten deling maar in de 90e minuut scoorde ABS alsnog de winnende treffer.

Een zure nederlaag voor sv Enter die op basis van het vertoonde spel meer hadden verdiend.
Volgende week kan de ploeg zich revancheren, dan is Nieuw Heeten de tegenstander op Krompatte.

De overige uitslagen:
Nieuw Heeten – Hector 0-1
GFC – Broekland afgelast
Lettele – DAVO afgelast
De Gazelle – Holten afgelast
Raalte – Diepenveen 0-4
Markelo – Haarle 3-1