Het venijn zat e’m in de staart. sv Enter speelde een prima wedstrijd tegen KOSC, maar in de laatste minuut moest de ploeg van Gerard Bos alsnog een tegentreffer incasseren. Het doelpunt van Mart Busscher was voldoende voor de winst, want in de blessureminuten kon sv Enter niets meer forceren.

Rob Roelofs, trainer van KOSC beaamde dat het een uiterst gelukkige overwinning was voor zijn ploeg. “Een gelijkspel had meer recht gedaan aan de spelverhouding. Maar ja, zo werkt het niet altijd, soms heb je het geluk aan je kant” aldus Rob Roelofs.

sv Enter was met name in de eerste helft de bovenliggende partij en kreeg de beste kansen. Gerard Bos had dit keer gekozen voor een twee-mans voorhoede, met Tim van Otten en Jorn Hodes naast elkaar en daarachter in een vrije rol Bent Wolters.
Echt in de problemen kwam de ploeg uit Ootmarsum overigens niet en de rust ging in met een 0-0 stand.

In het tweede deel een gelijk opgaande wedstrijd, met aan beide kanten kansen over en weer. De wedstrijd leek te eindigen  in een 0-0 stand maar door een foutje in de defensie van sv Enter werd het uiteindelijk tegen de verhouding in alsnog 1-0.
Komende zondag speelt sv Enter thuis tegen Borne.

Uitslagen overige wedstrijden:
Borne – Sp. Overdinkel 2-3
Almelo – La Première 2-1
De Lutte – Manderveen 1-1
DTC – UD 1-1
LSV – Sp. Vroomshoop 3-4