Tim van Otten heeft zojuist 0-1 gemaakt.

sv Enter hoefde zondagmiddag niet tot het uiterste te gaan. Het won uiteindelijk met 0-4 bij de middenmoter, maar gezien het aantal kansen hadden er ook wel dubbele cijfers op het scorebord kunnen staan. sv Enter verzuimde om het veldoverwicht in doelpunten uit te drukken  en ging met “slechts” 0-1 de rust in.

Trainer Gerard Bos moest wat schuiven met z’n opstelling. Vanwege blessures en vakanties waren vier basisspelers niet beschikbaar. Dat betekende dat Bas van Schooten in het centrum van de verdediging werd geposteerd naast Rick Kamphuis en Arno Slagers naar de rechterkant verhuisde. De omzetting pakte goed uit, Arno Slagers was met name in de tweede helft als wingback de gevaarlijkste aanvaller, en scoorde één keer.

sv Enter begon ook sterk aan de wedstrijd. Vanaf de aftrap zette de ploeg hoog druk en dat resulteerde in de 14e minuut in de 0-1. Stan Stegeman gaf op het juiste moment voor en Tim van Otten hoefde de bal slechts binnen te lopen.

sv Enter bleef daarna de bovenliggende partij, hield goed druk op de tegenstander die nauwelijks voor het doel van Mike Brinks kwamen. Rust 0-1.

In het tweede deel een zelfde spelbeeld, sv Enter veruit de betere ploeg maar Almelo voetbalt wel wat verder van z’n eigen doel.
In de 50e minuut kopt Bent Wolters uit een corner hard op doel, maar dit keer kan de keeper nog redding brengen.

Drie minuten later is het wel raak. Arno Slagers heeft een vrij veld voor zich en schiet vanaf de rand 16 meter snoeihard op de paal. De terugspringende bal wordt alsnog verzilverd door Tim van Otten, 0-2.

Bij Almelo is de organisatie volledig zoek, de restverdediging is volledig uit beeld en in de 56e minuut is het Bent Wolters die vanaf de punt 16 meter diagonaal raak schiet 0-3.

Thijs Kerkhof, Wout Brinks en Thomas Roetgering komen in de ploeg voor Stan Stegeman, Daan Schreijer en Collin Oremus.
De wedstrijd is eigenlijk al lang gespeeld, Almelo is volledig onmachtig en in de 84e minuut maakt Arno Slagers met een hard schot in de kruising de 0-4.
sv Enter gaat met een dik verdiende 0-4 de winterstop in en op 5 februari is in Ootmarsum KOSC de volgende tegenstander.

Uitslagen overige wedstrijden:
Sportlust Vroomshoop – UD 0-2
KOSC – Sportclub Overdinkel 2-1
De Lutte – La Première 6-0
DTC ’07 – Manderveen 1-0
LSV – Borne 0-5.