Wout Brinks, Man of the Match.

Het zag er lang naar uit dat UD met de volle buit terug zou gaan naar Weerselo. Het venijn zat hem echter in staart toen sv Enter nog eens aanzette voor een slotoffensief en de wedstrijd binnen een paar minuten volledig kantelde. Er had zelfs nog meer ingezeten voor de thuisploeg, alhoewel dat gezien het spelbeeld niet echt verdiend zou zijn. De 3-3 eindstand betekent voor sv Enter slechts een puntje en in de strijd om de 3e periode is dat eigenlijk te weinig.

Trainer Gerard Bos gunde ook zondagmiddag de jeugdige Wout Brinks een plek in de basis en achteraf zal hij daarvan geen spijt hebben. Sjoerd Grobbink stond weer op het wedstrijdformulier, maar begon op de bank.

De wedstrijd kwam traag op gang en speelde zich voornamelijk af tussen de beide strafschopgebieden. Beide keepers hoefden nauwelijks in actie te komen.
Pas in de 25e minuut de eerste kans voor sv Enter, maar een hard schot van Bent Wolters wordt gekeerd door de keeper.
Rond de 30e minuut krijgt UD een aantal 100% kansen en sv Enter is gewaarschuwd. In de 32e minuut komen de bezoekers toch op 0-1 door een doelpunt van Stijn Brouwers.

sv Enter speelt niet scherp genoeg, te vaak gaat de bal naar de verkeerde kleur en in de 38e minuut wordt het zowaar 0-2, door Jurgen Harperink. Het is tevens de ruststand.

In de tweede helft komt sv Enter goed en gedreven uit de kleedkamer. Het is Mees ten Broeke die met een schot de stand naar 1-2 tilt. UD komt wat in de problemen door de onverwachte tegentreffer, maar de ploeg herstelt zich tijdig. Het is Stijn Brouwers die vervolgens een vrije trap vanaf de rand 16 meter achter Mike Brinks schiet, 1-3.

UD lijkt in veilige haven, schakelt een tandje terug en speelt op de counter. Bent Wolters en Brent Geels gaan naar de kant en Sjoerd Grobbink en Stan Stegeman komen in de ploeg. Met name de inbreng van Sjoerd betekent een kwaliteitsimpuls en sv Enter ruikt dat er toch nog wel wat te halen valt.
In de 79e minuut krijgt sv Enter een strafschop na een overtreding in de 16 meter. Tim van Otten schiet de bal echter te zacht in en is een prooi voor de keeper.

Het blijkt toch uitstel van executie want een paar minuten later maakt Wout Brinks toch de 2-3. sv Enter zet aan en met succes. Twee minuten later zet Wout Brinks ook de 3-3 op het scorebord. Thomas Roetgerink komt in de ploeg voor Thomas Braam en de laatste vijf minuten kan de wedstrijd nog alle kanten op. Het blijft echter bij 3-3.
Op 16 april speelt sv Enter uit tegen Sportlust Vroomshoop.

De  overige uitslagen:
LSV – Almelo – Bij 3-1 stand gestaakt.
La Première – Manderveen 2-1
Sp. Overdinkel – Sp. Vroomshoop 7-3
Borne – DTC ’07 0-6
KOSC – De Lutte 1-0