Donderdag 1 september bestaat sv Enter 100 jaar. In het afgelopen jaar zijn er al de nodige activiteiten geweest, maar ook op haar daadwerkelijke verjaardag zal de club stil staan bij dit jubileum. Zo zijn er verschillende festiviteiten gepland op donderdagavond. sv Enter 1 speelt o.a. haar eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2022-2023.

De ploeg neemt het dan in de beker op tegen 3e klasser Saasveldia. De bekerwedstrijd zal in het teken staan van het afscheid van Justin Alink en René Nijenhuis. Beiden speelden zo’n 17 jaar onafgebroken in de hoofdmacht van onze club en besloten afgelopen seizoen om een punt achter hun Enter 1 carrière te zetten.

Daarnaast wordt er nóg een Enter speler in het zonnetje gezet deze avond. De prijs voor de topscorer van Twente, de “Kick van het scoren”, wordt uitgereikt aan Tim van Otten. De spits wist afgelopen seizoen maar liefst 50 keer het net te vinden. Daarmee mag Tim van Otten zich officieel topscorer van Twente noemen.

Ten slotte zal er deze feestelijke avond ook een verenigingsfoto van alle sv Enter leden worden gemaakt. Dat gebeurt voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste op het hoofdveld.
Iedereen die op de unieke verenigingsfoto wil dient om 19.00 uur aanwezig te zijn. De jeugd zo veel mogelijk in sv Enter shirt, de volwassenen bij voorkeur in het wit.