sv Enter kon zondagmiddag niet voor een stunt zorgen op sportpark Krompatte. Tegen koploper WVV werd het een 0-2 nederlaag. De ploeg uit Hengevelde deed wat het aan z’n stand verplicht was en blijft daardoor ook koploper in de 4e klasse B. sv Enter blijft één na laatste en daardoor in acuut degradatiegevaar.

sv Enter begon overigens goed aan de wedstrijd. De ploeg zocht direct na aanval, stoorde de opbouw bij WVV al vroegtijdig en kreeg wat kansjes. In de 5e minuut was René Nijenhuis dicht bij een treffer, maar zijn boogbal ging over het doel.
Opwinding in de 24e minuut als Bent Wolters net binnen de 16 meter wordt neergelegd. De scheidsrechter die veel te ver van de situatie af stond wimpelt alles weg en laat door voetballen.

Voor de gasten overigens wel het signaal om een tandje bij te zetten. De ploeg verlaat de defensieve stellingen en neemt het initiatief. Veel beweging, druk op de bal en de balvaste spitsen aanspelen is het devies. De ploeg krijgt een aantal unieke kansen om te scoren, maar het is Alex Calkhoven die met een aantal formidabele reddingen zijn ploeg behoudt voor een tegentreffer. Sv Enter wankelt, maar knokt keihard en kan met een 0-0 stand de rust in.

Na de pauze komt sv Enter opnieuw goed uit de kleedkamer. De ploeg speelt fel, komt aanvankelijk winnend uit de duels, maar echt gevaarlijk wordt het niet voor het doel van WVV. De defensie van de gasten staat goed, geeft weinig ruimte weg en speelt zoals een koploper hoort te doen.

Jules Wegdam komt in de ploeg voor Mart Geels. Niet lang daarna wordt het echter wel 0-1, als Tom ten Breteler met een harde lage schuiver zijn ploeg op voorsprong brengt.
Justin Alink verlaat het veld en Naut Dirksen komt voor hem in de ploeg. In de 72e minuut wordt de wedstrijd feitelijk beslist als Wouter Roescher uit een corner de 0-2 scoort.


WVV gooit daarna de defensie in het slot, beperkt zich meer tot de counter en laat sv Enter het initiatief. De stand blijft echter ongewijzigd en dat betekent dat sv Enter na 90 minuten opnieuw met lege handen staat.
Volgende week speelt sv Enter uit tegen TVO.