Vanaf volgende week start het nieuwe blok van 10 lessen vrij boetseren weer bij Studio Peetlein. Je kunt er van alles maken, je eigen serveerborden,  een tuinbeeld,  vaas,  portret, of een abstract object.  Allemaal onder professionele begeleiding van Petra de Wilde in haar sfeervolle Studio.

Petra: “Bij mooi weer kunnen we gebruik maken van de mooie tuin met beelden  in het Twentse coulissen landschap vlakbij de Regge”.

Cursussen
De groepen zijn nooit groter dan 8 personen, iedereen krijgt de volle aandacht en er wordt gewerkt met  chamotte klei.
De cursussen zijn op dinsdagmorgen (9.00 – 11.30 uur) en vrijdagmorgen (9.00 – 11.30 uur) bij voldoende inschrijvingen. In maart  beginnen de nieuwe cursussen.
Opgeven kan via: www.peetlein.nl

Tien 10 lessen en een herhalingsles kosten € 150,- inclusief materiaal en gereedschap. Het bakken niet, want dat is voor elk werkstuk weer anders.

Workshops
Voor bedrijven, organisaties en verenigingen verzorgt Petra ook workshops. “Dat kan op één of twee dagdelen. Dan maak je met je collega’s, zussen of familieleden allemaal hetzelfde. Je kunt er ook een gezellige dag van maken, met eerst de basis techniek, lekkere  lunch en een werkstuk maken en na afloop een borrel met lekkere hapjes”.

Voor Moederdag staat een moeder oma/kind  workshop gepland op 10 april, van 15.00-17.30 uur en op 11 april van 18.30 – 21.00 uur.

Porselein
Zelf  maakt ze porseleinen sieraden en objecten  en structuur objecten voor aan de wand, zijn te koop in de Studio aan de Stokreefsweg in Enter, maar ook bij woonwinkel GeWoon Janette en bij het Coda museum in Apeldoorn.