Na het overlijden van Johan Nijkamp was de Stichting Sint in Enter op zoek naar een nieuwe voorzitter. Deze is gevonden in Rolf Grouve (van de Groaf). Hij zal samen met Koos de Bruin (secretaris) en Henk Welink (penningmeester) het bestuur vormen. De stichting heeft zich ten doel gesteld ieder jaar de helft van de opbrengst te schenken aan een goed doel dat te maken heeft met “het kind” in de ruimste zin van het woord in Enter of nabije omgeving.

Hierbij wordt extra aandacht gegeven aan de kinderen waarvoor Sinterklaas en zijn cadeautjes niet vanzelfsprekend zijn. De afgelopen jaren hebben o.a. alle basisscholen in Enter en Noaberschap een bijdrage gekregen.

Rolf Grouve: “Ik heb veel zin om voorzitter te worden van deze stichting en om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de Enterse jeugd.”.

Rolf zal met name achter de schermen opereren en naar voren treden als gezicht van de stichting. De overige bestuursleden zullen samen met de vele vrijwilligers ervoor zorgen dat Sinterklaas ook bij u kan komen.

Heb je interesse om een bijdrage te leveren door aan de stichting? Wij zoeken nog vrijwilligers die onze activiteiten willen ondersteunen in de periode van begin november tot en met half december.

Bijvoorbeeld chauffeurs of mensen die willen helpen met de schmink. Ook Sinterklazen en Pieten zijn van harte welkom.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Koos de Bruin via info@sintinenter.nl.