Stichting Oost Europa Enter-Rijssen-Wierden is al vele jaren actief als humanitaire hulpverlener aan landen in Oost Europa.

Jan Pluimers, lid van de Stichting: “Is dat dan nog steeds nodig? Ja, daar is het bestuur van overtuigd en de vele vrijwilligers uit Enter, Rijssen en Wierden ook. Luister maar eens naar de verhalen waarmee zij thuiskomen na een bezoek aan de projecten. Hoe dankbaar de mensen daar zijn met dat kleine geschenk en de weeskinderen in de tehuizen met wat fruit of een lieve knuffel.
Predikanten die gesteund worden in de gemeente. Het ziekenhuis wat dankzij de steun van de stichting patiënten kan blijven helpen. Ga zo maar door ….. Vergeet ons niet, blijf komen, dat is wat ons gevraagd wordt”.

Dit jaar brengen zestien teams een bezoek aan de diverse projecten. De stichting stelt een gloednieuwe bestelauto met aanhanger beschikbaar. Zou jij ook wel een reis willen maken? Voor info: www.stichtingoosteuropa.nl.

De stichting vraagt deze week extra aandacht voor haar werk. Op alle adressen in Enter en omgeving wordt een folder verspreid met extra informatie. Maar zonder uw hulp kunnen we niets!
U kunt de Stichting financieel ondersteunen door een bedrag over te maken naar NL43RABO 0114310580.