Over iets meer dan twee maanden wordt er, na zes jaar wachten, eindelijk weer Enterse Dagen gevierd. Na een turbulente periode, waarin tientallen vrijwilligers al druk in de weer zijn geweest, doet de organisatie er alles aan om komende editie tot een groot succes te maken. De Enterse Dagen laten zich kenmerken door grote betrokkenheid, en ook dit jaar kunnen Enterse Ondernemers hun betrokkenheid tonen middels een financiële ondersteuning.


Hiervoor is het wederom mogelijk om Noaber van de Enterse Dagen worden. En zoals het begrip Noaber al aangeeft, is deze sponsoring geen eenrichtingsverkeer. Betrokkenheid mag worden beloond.

De organisatie biedt aantrekkelijke mogelijkheden om naast het ondersteunen van de Enterse Dagen uw bedrijf op een bijzondere manier in de etalage te zetten. Daarnaast kunnen bedrijven, evenals zes jaar geleden, als Noaber van de mogelijkheid gebruik maken om munten in de voorverkoop te bestellen.

Ongeacht de pakket keuze: als je sponsor van de Enterse Dagen bent, heb je ook exclusief de mogelijkheid om met je hele bedrijf naar het bedrijvenuurtje te gaan.

Het is mogelijk om van zowel de donatie als de aanschaf van munten een factuur van de stichting te ontvangen. Omdat het kan zijn dat de situatie van verschillende bedrijven veranderd is in de afgelopen twee jaar, heeft de organisatie besloten om alle Noaber aanmeldingen uit 2020 te laten vervallen.

Mocht u zich destijds al hebben aangemeld als Noaber en wilt u dit nog steeds, dan vraagt de organisatie u het formulier opnieuw wilt invullen. Alle pakketten, mogelijkheden en het aanmeldformulier is te vinden op:
entersedagen.nl/noabers