Op vrijdag 16 december is er een informatiebijeenkomst gepland over de bouw van levensloopbestendige woningen op project De Berghorst. De bijeenkomst wordt gehouden in De Bron, naast de Hervormde kerk aan de Dorpsstraat. De bijeenkomst begint om 15.30 uur en de Servion Groep uit Wierden is o.a. aanwezig om al je vragen over een hypotheek te beantwoorden.

Conny Brus van de Servion Groep: “In 2022 zijn er flinke rentebewegingen. Na een uniek lage rente in januari, is de rente flink verhoogd voor nieuwe hypotheken. Nu is de rente enigszins stabieler, maar nog wel onzeker. Veel huizenkopers kiezen voor een kortere renteperiode van tien jaar, waar eerder dit jaar veel voor 20 jaar of 30 jaar werd gekozen. Nu komt ook de variabele rente of deels variabele rente weer meer in beeld. Een combinatie tussen vaste en variabele rente kan interessant zijn. Servion Groep in Wierden volgt de markt nauwgezet en geeft je graag advies over of dit ook voor jou het overwegen waard is”.

Servion is thuis in de koop- en verkoopmarkt van bestaande huizen, financiering van verduurzaming, maar richt zich ook op nieuwbouw! Ze wijzen je graag vakkundig de juiste financiële weg bij je nieuwbouwhuis op De Berghorst.
Bel voor de details of voor het maken van een afspraak! Tel: 0546-578 855.

Servion financieel advies
Marktstraat 1
7642 AK Wierden