Na de persconferentie van 14 januari blijkt dat sport zowel binnen als buiten weer mogelijk is. “Het voelt oneerlijk, maar we zijn dankbaar dat we weer open mogen”, aldus Cindy van der Spek. De afgelopen periode is gebruikt om de ruime om te sporten uit te breiden en te investeren in een nieuwe website. Dat heeft er in geresulteerd dat er nu dubbel zoveel ruimte is om te sporten.

Cindy: “Naast de verruiming van de zaal voor groepslessen is er een immens apparaat neergezet in de nieuwe ruimte waar met meerdere personen tegelijk aan getraind kan worden.

De studio is specifiek gericht op de vrouw, hier kan zij echt even tot zichzelf komen en écht op zichzelf focussen. Vrouwen onder elkaar, voel je veilig en op je gemak. Beter en doelgericht trainen, of je nou komt voor kracht, afvallen of rust, er is genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zonder schaamte het gesprek aangaan over de ontwikkelingen in je lichaam.

Sport is essentieel voor de fysieke, maar vooral ook voor de psychische gesteldheid van de mens. Vooral in deze periode, dan kan sport echt een uitlaatklep zijn”.

Op www.studiopuurenbalans.nl kun je zien welke mogelijkheden en groepslessen de studio van Cindy allemaal biedt.
Lijkt het je wat? Vul dan het formulier op de website in en er wordt contact met je opgenomen.