Gepubliceerd op: donderdag 16 september 2021, 22:12

Enter Vooruit speelde donderdagavond al de laatste wedstrijd voor de beker. Tegenstander was dit keer Voorwaarts Twello, en die ploeg won de voorgaande twee bekerduels al van NEO en VVG ’25. Ook dit keer was Voorwaarts de sterkste en won nipt met 1-2. EV begon fel aan de wedstrijd. De boodschap van Jan Willem van Holland was duidelijk, hij wil meer beleving en inzet zien, dan de matte vertoning van afgelopen zaterdag en die woorden waren niet aan dovenmansoren gericht.

Gepubliceerd op: donderdag 16 september 2021, 21:57

sv Enter won donderdagavond op overtuigende wijze de oefenwedstrijd tegen TVO. De ploeg uit Beckum (3e klasse zondag) keek na ruim 10 minuten al tegen een 2-0 achterstand aan. Eerst was het Arno Slagers die het openingsdoelpunt scoorde en niet veel later verdubbelde Mart Geels de score, 2-0. TVO was met name in de counter gevaarlijk en scoorde in de 23e minuut de 2-1. Een snelle aanval over echts werd ook uiterst fraai afgerond.

Gepubliceerd op: dinsdag 14 september 2021, 09:36

Afgelopen weekeinde wist Quincy Langevoort de  “SGW & Strodorp de Bollert"  winnend af te sluiten met 209 in de dressuur, vier strafpunten in het springen, een foutloze cross en als enige van alle L starts, binnen de tijd.
Daardoor behaalde ze  niet alleen de eerste plek, maar was ze ook de beste van de dag, waarbij ze een mooie wisseltrofee, in ontvangst mocht nemen

Op 5 september heeft Quincy deelgenomen aan de SGW in Markelo Potdijk. In de SGW reed ze drie onderdelen: dressuur, springen en de cross.
Ze reed 204,5 in de dressuur, een foutloos springparcours en

Gepubliceerd op: zondag 12 september 2021, 16:28

De gelijkmaker is in de maak, links Mart Geels.

Een enerverende en doelpuntrijke wedstrijd zondagmiddag op sportpark Krompatte. Uiteindelijk trok sv Enter aan het kortste eind en gingen de bezoekers met drie punten terug naar Weerselo. Een overwinning die pas in de slotminuten tot stand kwam en die gezien de grote hoeveelheid kansen van sv Enter absoluut niet nodig was.

Gepubliceerd op: zaterdag 11 september 2021, 17:31

Peter van Brussel loopt zich vast in de 16.

Enter Vooruit heeft zaterdagmiddag ook zijn tweede bekerwedstrijd verloren. Op De Werf werd het tegen VVG ’25 (2e klasse zondag) 0-3. Gezien het spelbeeld was de overwinning ook wel verdiend. De gasten hadden slechts een handvol kansen nodig en waren uiterst effectief in de afwerking.

Pagina 1 van 8 123478