Voor een jaarlijks muzikaal feestje is onlangs de stichting Soundgardens Enter opgericht. Deze stichting faciliteert en coördineert een gezellige muzikale zomeravond, met verschillende muziekoptredens in tien privé tuinen in Enter. Op zaterdag 2 september, de laatste zaterdag van de schoolvakantie, is het zover!

De naamgeving en de inrichting van dit muzikale feestje komt van oorsprong uit Boekelo. Inmiddels bestaat er Soundgardens ook in andere plaatsen als Denekamp, Hellendoorn, Diepenheim en Dalfsen.

Carmen Ekkerink, lid van de stichting: “We bieden een heel gevarieerd muziekprogramma met voor een ieder wat wils. In de tuinen wordt in tijdsblokken van een half uur door bands gespeeld, waardoor je in de gelegenheid bent om tussen ongeveer 17.00 en 22.00 uur meerdere optredens in de verschillende tuinen bij te wonen”.

Om deze eerste editie tot een succes te maken zijn we op zoek naar jou! De stichting is nu op zoek naar geschikte tuinen, niet de grootste en mooiste tuin van Enter, maar vooral een gastvrije tuineigenaar die van een lekker deuntje en gezelligheid houdt en het leuk vindt om hierbij verschillende gasten, en natuurlijk de band, in zijn tuin te ontvangen. Enthousiast geworden? Neem dan contact op.

Stuur een mail naar: info@soundgardens-enter.nl

De Stichting Soundgardens Enter bestaat uit:
Gerjanne ter Harmsel, Erik Altena, Carmen Ekkerink, Herman ter Harmsel, Gerrit klein Nagelvoort, Gerrit ter Harmsel en Alfons Wegdam.