Tijdens het voorjaarsconcert van Muziekvereniging Enter, was er speciale aandacht voor componist Jacob de Haan. De alom gewaardeerde componist ontving in 2018 een Buma Blaasmuziek award voor zijn volledige oeuvre. Zowel de harmonie als het jeugdorkest, hadden het gehele programma aan de componist gewijd. Nieuw in het programma was de bijdrage van de kinderen die onlangs zijn gestart met AMV-lessen.

Ans Rohaan (l) 40 jaar lid.

Een speciaal woordje werd gericht aan jubilaris Ans Rohaan die al 40 jaar lid is van de muziek. Ook was er een speciaal woord van dank aan oud-bestuursleden Jan en René ten Berge.

Jaren terug werden ze benaderd om de vereniging “voor 1 jaar” uit de brand te helpen als voorzitter. Ze zaten uiteindelijk 18 jaar in het bestuur! Reden genoeg om deze heren dan ook met een speciaal dankwoord te eren.

Jan (l) en René ten Berge

Verder was er ook aandacht voor de open repetities van de vereniging. Ben je (of is je kind) altijd al nieuwsgierig geweest hoe een repetitie van de muziek verloopt? De harmonie van Muziekvereniging Enter heeft een open repetitie op maandag 15 april vanaf 19.45 uur.

Gaat u liever voor de opzwepende ritmes van de drumband? Daar bent u van harte welkom op dinsdag 16 april vanaf 20.00 uur.
Beide avonden ben je in de gelegenheid te luisteren, instrumenten te proberen en vragen over een eventueel lidmaatschap te stellen.