Vanaf maandag 16 mei kunnen clubs zich weer inschrijven om mee te doen aan Rabo ClubSupport, de campagne waarbij zij stemmen kunnen werven voor een zo hoog mogelijke financiële bijdrage. Met die bijdrage kunnen zij hun doelen realiseren die de vereniging of stichting én de buurt sterker en beter maken.

Rabobank wil een bijdrage leveren aan de duurzaamheid en leefbaarheid en een gezond verenigingsleven is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom ondersteunt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dit doen ze in samenwerking met het NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden.

De bank investeert een deel van het coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, in de maatschappelijke doelen van verenigingen. Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis, investeren in vervoer om kinderen te kunnen halen en brengen of het werven van extra vrijwilligers.

Club aanmelden
Clubs hebben een persoonlijke uitnodiging in de mail ontvangen om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport 2022. Hiermee kunnen zij zich tot 14 juni aanmelden via rabo-clubsupport.nl.
Vanaf 5 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun favoriete clubs.

Is je club wel klant, maar heb je geen code ontvangen? Stuur een mail naar: communicatie.ta@rabobank.nl

Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je HIER