Vanaf september is er een nieuwe mogelijkheid om te werken aan een gezondere versie van jezelf! Middels het drie maanden durende programma ‘Samen Gezond!’ wordt je gecoacht op zowel voeding, mindset en beweging. Hiervoor is Cindy van Studio Puur en Balans in Enter, een samenwerking aangegaan met huid & voedingscoach Maurien Kaper.

Door de persoonlijke coaching op gebied van voeding, inclusief handige weekmenu’s, startpakket om de eerste 9 dagen je lichaam te resetten, maar ook het gezamenlijk in groepsverband sporten onder leiding van Cindy, wordt er gewerkt aan een gezondere versie van jezelf.

Cindy: “Vooraf bepaal je samen wat jouw doel is en wat je in de drie maanden wil bereiken, naar aanleiding daarvan wordt er een gepersonaliseerd plan opgesteld voor wat betreft de voeding door Maurien. Aansluitend kun je gedurende de weken je aansluiten bij de diverse groepslessen. Gedurende de drie maanden zullen er diverse evaluatiemomenten zijn. Daarin wordt besproken hoe je je voelt en hoe het gaat én je wordt ook begeleid om na de drie maanden de gezonde leefstijl zelf voort te zetten”.

Interesse? Meld je aan voor de infoavond op woensdag 15 september of donderdag 16 september.
Dit kan via studiopuurenbalans@gmail.com of via 06. 10 55 55 55. Via die wegen kun je jouw aanvullende vragen ook stellen.