Ruben Vugteveen en Herman Pluimers

Dinsdagavond werd de jaarlijkse voorjaarsvergadering van de Toerclub Enter (TCE), gehouden in het clubgebouw van de EMC. De TCE en de EMC hebben een goede en sportieve band en zodoende is het dan ook altijd mogelijk om bijeenkomsten in het clubgebouw van de EMC te houden. Op deze avond werd o.a. teruggekeken naar het vorig seizoen.

Voorzitter Herman Pluimers benoemde, zoals altijd de wekelijkse fietsavonden, de “Meerdaagse” en niet te vergeten de succesvolle Bos en Berg klassieker van 2018. Herman: “Wederom meer deelnemers en daarmee een nog positiever saldo, met dank aan de sponsoren, die dit mede mogelijk hebben gemaakt”.

Vervolgens werd het komend seizoen programma besproken, nadat de penningmeester Erik Companje openheid gaf over de financiële stand van zaken. De TCE is een gezonde club en daar werd van harte voor geapplaudisseerd door de leden. Een groot deel van de 166 leden, was op deze avond aanwezig.

Vervolgens was het tijd om de nieuwe voorzitter en secretaris aan te kondigen en afscheid te nemen van de zittende, Herman Pluimers en Simone Lescher hadden zich niet meer herkiesbaar gesteld en voor hen in de plaats komen, Ruben Vugteveen en Miriam Kappert.

Ruben Vugteveen en Simone Lescher.

De nieuwe voorzitter kon dan ook gelijk aan de bak en bedankte Simone en Herman voor bewezen diensten met een mooi bos bloemen en fles wijn.

Ruben, geen onbekende in de toerclub en zich goed bewust van zijn nieuw positie, gaf een powerpoint presentatie over nieuwe afspraken die zijn gemaakt op het gebied van o.a. organisatie, gedrag op de weg en veiligheid. Vervolgens kon iedereen de nieuwe fietskleding afhalen, die ze afgelopen november besteld hadden.

Een mooi nieuw tenue, met nieuwe sponsoren. De avond werd afgesloten met een gezellig samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Iedereen die geen lid is van de Toerclub, maar wel belangstelling heeft om dit te worden, kan zich vanaf 1 april op maandag- of woensdagavond melden op het Dorpsplein. Hier zal een toerleider of een bestuurslid de nieuwkomer verwelkomen en van informatie voorzien.
Eventueel meefietsen kan vanaf 18.30 uur.