Zaterdag 23 maart start Roetgerink Mode & Schoenen met de campagne Roetgerink #ONTOUR. Deze campagne is onderdeel van het 165-jarige jubileum van Roetgerink. Om dit jubileum te vieren worden het hele jaar door, in een ruime regio rondom Enter, 18 straten verrast door het Roetgerink Promoteam. Voor deze campagne is er ook een heuse 12 meter lange lijnbus aangeschaft, helemaal gewrapped in Roetgerink stijl.

Aanstaande zaterdag bezoekt het promotieteam van Roetgerink de eerste straat met de eigen foodtruck om op elk huisnummer de bewoners te verrassen met een Fashion Giftbox en een gratis kopje koffie.

De Fashion Giftbox bestaat uit een Roetgerink ModeCheque ter waarde van € 25,- en een bon om te genieten van een luxe tapasplank en een glas wijn voor twee personen bij Brasserie R1854;  de ultieme fashion & food beleving.

Elke twee weken bezoekt het Promoteam op zaterdagochtend een straat. Een dag van tevoren wordt via Facebook bekend gemaakt welke straat de gelukkige is.

“Wie jarig is trakteert”, reageert Paul Roetgering op de vraag waarom zijn bedrijf dit doet. “Daarnaast laten wij hiermee aan mensen zien dat we een compleet dagje winkelen kunnen aanbieden; met mooie mode, lekker eten èn gratis parkeren.”

Komt het promotieteam ook bij u in de straat? Voor hints en meer informatie rondom deze campagne, houd de sociale media accounts van Roetgerink Mode in de gaten.