Rabobank Rijssen-Enter zet geslaagde examenkandidaten dit jaar extra in het zonnetje. Scholieren die hun middelbareschooldiploma hebben gehaald en zich inschrijven voor de examenactie maken in de week van 8 juni elke werkdag kans op een geldbedrag van € 250,-. Elke tiende inschrijving ontvangt tevens een pizza-tegoedbon.

Iedere scholier leeft toe naar het examenjaar. Jarenlang wordt er hard gewerkt om te slagen en wordt er uitgekeken naar alles wat daarbij hoort: gala’s, unieke stunts op school, examentrips… Dit jaar is het examenjaar voor scholieren anders dan normaal en steekt het coronavirus een stokje voor alle festiviteiten.

Rabobank realiseert zich dat de examenperiode dit jaar misschien minder feestelijk voelt dan tijdens andere jaren en wil geslaagden een hart onder de riem steken. Om geslaagden te feliciteren met hun welverdiende diploma werd de examenactie in het leven geroepen. Geslaagde examenkandidaten die zich hebben ingeschreven op de website maken van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juni elke dag kans op € 250,- in het werkgebied van Rabobank Rijssen-Enter.

Een financiële steun in de rug in tijden waarin het lastiger is om een bijbaantje te vinden en daarnaast een mooi bedrag om te gebruiken voor de inrichting van de toekomstige studentenkamer.

Geslaagde scholieren uit het voortgezet onderwijs kunnen zich tot en met zondag 7 juni aanmelden via: rabobank.nl/twenteachterhoek/geslaagd. Winnaars ontvangen bericht.