Onlangs kreeg de Enterse zomp een bijdrage.

Rabobank Rijssen-Enter investeert elk jaar een deel van de winst in de lokale samenleving. Ze geloven dat duurzame groei leidt tot een betere wereld en dat ze hier als bank, een relevante bijdrage aan kunnen leveren. Dit doen ze onder andere door middel van het Rabo Projectenfonds. Met het Projectenfonds steunen ze projecten en initiatieven van stichtingen en verenigingen in Rijssen, Enter, Notter en Zuna.

Onlangs heeft de Enterse Zomp nog een mooi bedrag van de Rabo ontvangen. Dit geld willen ze gebruiken voor een nieuwe levendige DOE-plek, om de geschiedenis van de streek beter zichtbaar te maken.
Naast oudere bezoekers, wil de stichting met name de jonge doelgroep, kinderen en jongeren, helpen en stimuleren bij de ontwikkeling van hun kennis door het verhaal van de zomp in al zijn facetten, op een aantrekkelijke wijze te vertellen.

Ben jij bestuurder of lid van een vereniging, stichting of organisatie, heb je een mooi project dat bijdraagt aan een betere leefomgeving én bankiert jouw club bij de Rabobank? Denk dan eens aan ons Rabo Projectenfonds.
Voor meer info kijk: HIER

Op 4 december sluit de aanmeldingstermijn voor het Rabo Projectenfonds. Dit is dus je laatste kans om in 2022 een bijdrage te ontvangen.

Heb je vragen over het projectenfonds neem dan gerust contact op met: Margriet van Otten, Angela Kuipers, Ella Velten, Lars Vlutters, Remy Mijsters, Frank Bekke of Rene Steentjes.