Op zaterdag 6 juli stelde Excelsior’31 voor de tweede keer de voetbalvelden beschikbaar aan Rabobank Rijssen-Enter, zodat het Fit-Goal Event kon plaatsvinden. 170 jongeren van 15 t/m 30 jaar namen deel aan deze sportieve dag. Het 7-tegen-7 voetbaltoernooi werd gehouden op Sportpark de Koerbelt in Rijssen en werd dit jaar voor het eerst gecombineerd met een bootcamp onder leiding van personal trainer Niek Wessels.

Het weer was goed en alle deelnemers begonnen de dag enthousiast. Er werd fanatiek deelgenomen aan zowel de bootcamp als het voetbaltoernooi. Tussen de wedstrijden door was er tijd voor gezelligheid onder genot van een drankje en een snack, aangeboden door Rabobank Rijssen-Enter.

Ondanks de rivaliteit heerste er een gezellige en ontspannen sfeer. Uiteindelijk won FC Beckham het voetbaltoernooi. De Buikschuivers en FC Net Niet,gingen met de tweede en derde prijs naar huis.

Rabobank wil zichtbaar zijn bij jongeren
Het Rabo Fit-Goal Event is een event voor en door jongeren en werd georganiseerd door de Jongerenraad van Rabobank Rijssen-Enter.
Christian Willems, lid van de Rabo Jongerenraad: “De dag staat in teken van jongeren, plezier en vitaliteit.  De Jongerenraad van Rabobank Rijssen-Enter is een klankbord voor de bank en wil met dit toernooi tevens de verbinding zoeken tussen de bank en de jongeren in Rijssen-Enter.”

In beweging voor het goede doel
Voor elke deelnemer van het Rabo Fit-Goal Event doneerde Rabobank Rijssen-Enter € 2,50 aan de stichting Twentse Wens Ambulance. Deze fantastische stichting zet zich in om de laatste wensen van langdurig zieken en (pre)terminale patiënten in vervulling te laten gaan.

In totaal leverde het Rabo Fit-Goal Event € 450,– op voor het goede doel. We bedanken iedereen voor de deelname en kijken terug op een geslaagde dag.