Ook in 2019 organiseert Rabobank Rijssen-Enter de Rabo Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Rijssen-Enter bankieren en voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen zich hiervoor aanmelden. In 2018 hebben 74 verenigingen en stichtingen deelgenomen.

Klanten van de bank bepalen verdeling jaarlijks sponsorbedrag
Met de Rabo Clubkas Campagne verdelen de klanten (vanaf 12 jaar) van bank het jaarlijkse sponsorbedrag. Dit bedrag is voor 2019 vastgesteld op maar liefst € 50.000,-.

Niet de bank, maar de klanten bepalen hiermee welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. De Rabo Clubkas Campagne geeft clubs de mogelijkheid om zichzelf te promoten en zichtbaar te maken.


Wie kunnen er stemmen?
Tijdens de stemperiode van 19 maart t/m 7 april 2019 beslissen Rabo-klanten vanaf twaalf jaar hoe het totaalbedrag wordt verdeeld onder de deelnemende clubs. Iedere klant mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee keer op dezelfde club gestemd kan worden.

Deze stemmen zijn geld waard: hoe meer stemmen een club ontvangt, hoe groter de bijdrage. Klanten van Rabobank Rijssen-Enter krijgen per post een persoonlijke stemcode toegestuurd.

Originaliteitsprijzen
Een goede campagne voeren kan veel extra stemmen opleveren. Rabobank Rijssen-Enter beloont die extra inspanningen met een Originaliteitsprijs. De drie leukste, gaafste, gekste of origineelste campagnes krijgen € 250,- extra bovenop hun bijdrage uit de Rabo Clubkas Campagne.

Om in aanmerking te komen voor een originaliteitsprijs kunnen verenigingen en stichtingen hun campagne insturen per e-mail naar communicatie.rijssen-enter@rabobank.nl

Tijdens de finaleavond op 23 april worden de winnaars bekend gemaakt. Voor meer info en inschrijving: www.rabobank.nl/rijssen-enter