sv Enter en Lettele hebben zondagmiddag de punten broederlijk gedeeld. Op Krompatte bleef de stand steken op 1-1 en gezien het spelbeeld over de gehele wedstrijd, was deze uitslag wel in orde. De eerste helft was voor de bezoekers uit Lettele, in de tweede helft was sv Enter duidelijk de bovenliggende partij.

Onder een stralende voorjaarszon werd het een wedstrijd met twee gezichten. De wedstrijd ging in de eerste tien minuten nog gelijk op, maar daarna bouwden de gasten aan een veldoverwicht. De ploeg uit Lettele combineerde beter, vond telkens een vrije speler en waren met name op het middenveld de betere ploeg.


sv Enter kon er niet veel tegenover stellen, teveel balverlies, veel onrust in de opbouw en vaak te weinig mankracht voorin om gevaarlijk te worden. Kansen waren er ook weinig in de eerste helft en de gasten kwamen dan ook verrassend op voorsprong.

Het was Nick Romijn die profiteerde van balverlies bij sv Enter en met een bekeken schot passeerde hij keeper Alex Calkhoven, die zondag stand-in was voor Jasper Geels. Met een 0-1 stand floot scheidsrechter Floors uit Neede voor de rust.

Na de thee tapte sv Enter uit een compleet ander vaatje en de ploeg was onherkenbaar. Een veel hoger tempo, de drang naar voren, veel opportunisme en vooral strijd. sv Enter was niet de ploeg van voor de rust en dat gold ook voor de tegenpartij, Lettele.

sv Enter grossierde in kansen en het was uiteindelijk Bent Wolters die beide ploegen op gelijke hoogte bracht in de 54e minuut. Hij scoorde fraai na uitstekend voorbereidend werk van Mart Geels aan de rechterkant.

sv Enter gaf na de 1-1 nog meer gas, kreeg 100% kansen maar verzuimde om zich te belonen voor het goede spel. Lettele bleef met kunst en vliegwerk overeind, sterker nog, het zocht opnieuw de aanval en werd eveneens gevaarlijk.
Reamon Oremus komt vervolgens in de ploeg voor Mart Geels en hij zorgt met zijn snelheid aan de rechterkant opnieuw  voor veel gevaar.

In de laatste tien minuten kan de wedstrijd alle kanten op, de ruimtes zijn groot en over en weer zijn er unieke kansen om te scoren. Doelpunten blijven uit, en sv Enter verzuimt in de tweede helft om de trekker over te halen.
Met 3 punten uit de laatste 3 wedstrijden blijft de ploeg weliswaar middenmoter, maar blijft de ploeg naar beneden kijken.
Komende zondag speelt sv Enter uit tegen DAVO (Deventer).

Uitslagen overige wedstrijden:
Holten – Nieuw Heeten 3-1
Raalte – Hector 1-2
Broekland – Haarle 3-1
DAVO – ABS 4-2
GFC – De Gazelle 5-0
Diepenveen – Markelo 2-0