Erhan Koc in zijn foodtruck

Al sedert januari van dit jaar staat Erhan Koc met zijn foodtruck op het Dorpsplein. Inmiddels kan hij zich verheugen op een flinke schare klanten die de weg weten te vinden naar zijn foodtruck. Z’n Turkse pizza’s, döner kebab, tosti’s, dürum en döner box met aardappelschijfjes zijn een ware lekkernij. Elke donderdag staat hij van 11.00 – 18.30 uur op het Dorpsplein.

Erhan is enthousiast over zijn plek op het Dorpsplein: “Na 20 jaar als bedrijfsleider voor een foodsector gewerkt te hebben, heb ik besloten om voor mij zelf te gaan starten. Door de werkzaamheden in de Dorpsstraat ben ik tijdelijk wel moeilijk bereikbaar, maar via Bornerbroekseweg lukt dat prima met de auto. Met mijn foodtruck sta ik ook elders in Twente, bij de Universiteit Twente, op woensdag in Rijssen en op vrijdag in Goor.
Ook doe ik hier en daar catering en of feestjes en we maken voor bedrijven voor de middagpauze döner kebab, maar dan alleen afhaal”.
Voor bestellingen bel: 06. 40 81 83 32.