Interview van Tante Es met Prins Stijn

Een van de hoogtepunten van het carnaval is het Proamenbal op de zaterdagavond. De gala avond van de Boorköttels was ook dit jaar weer afgeladen vol en na de opkomst van Prins Stijn de Eerste (de 52e Prins en de 6e Boone bij de Boorköttels) en zijn Raad van Elf, opende voorzitter Matthieu Krake, de avond.

Alles kwam voorbij, de Dansköttels, pastoor Vaginatius en Benedictus (Richard Geels en Daniëlle Krake), de familie van Prins Stijn en Linda, een prachtige conference van Alphons Asbroek als brandweerman en nog voor de pauze een geweldig interview met de Prins door tante Es.

Maar ook Jeroen van Otten en Niek Wolters met een droge en humorvolle act (Sucks and More), “Wie ben ik” waarbij menig Enternaar op de hak werd genomen en niet te vergeten de Brandweer Enter, de vriendengroep van de Prins met een geweldige act van Queen.

Uitsmijter van de avond was uiteraard de potpourri 2019, van de Raad van Elf en de dames. Het deed  Residentie de Kröl op z’n grondvesten trillen en het betekende een muzikaal slotakkoord, van een geweldige Enterse avond.