Vrijdag 6 september wordt er bij Innerstance een presentatie gehouden over voeding en alle aspecten die daarbij komen kijken. Deze duurt van 19.00 – 21.00 uur en wordt gehouden in de Studio van Inner Stance, De Bleek 37/39 in Enter. De toegang is gratis.

Functionele voeding is essentieel als het gaat om het creëren van een fit en krachtig lichaam. Maar wat is functionele voeding nu precies en hoe kun je dit het beste toepassen in jouw huidige leefpatroon?

Guus Baan: “In de Nutrition & Health Course nemen we je mee in onze visie op een gezond en vooral simpel voedingspatroon en helpen we je meer helderheid te krijgen in het doolhof van voeding en gezondheid.

Nico Hanhart, eigenaar van Five Diamonds Nederland, expert als het gaat om gezondheid op celniveau, is bij deze masterclass als gastspreker aanwezig om inzicht te geven in de zin en onzin van suppletie. Hebben we wel supplementen nodig en zo ja, waar moeten we dan op letten”?

Wat kan je verwachten?
“In 90 minuten nemen we je mee in verschillende aspecten van voeding en suppletie. We gaan in op een aantal feiten en fabels, zodat je vervolgens bewuste keuzes kunt maken die bijdragen aan jouw gezondheid en de doelen die jij voor ogen hebt.

Na deze masterclass weet je wat nodig is om jouw doelen te bereiken en een optimale gezondheid te creëren. We houden het simpel, maar effectief.

Deze masterclass is gratis en vrijblijvend bij te wonen. Ben jij benieuwd hoe jij met een paar simpele correcties een gezondere leefstijl kunt creëren?
Meld je dan aan via guus.baan@innerstance.com, 06. 20 05 47 52 of via www.innerstance.com