Van 3 tot 15 december gaan Marcel en Paul Roetgering, namens de Roetgerink Foundation, deelnemen aan de Noordkaap Challenge. De Noordkaap Challenge is een inspannende, ijskoude route naar het meest noordelijke puntje van Europa, en dat voor een goed doel. Het is een traditie geworden dat de teams die meedoen aan de Noordkaap Challenge, geld ophalen voor het goede doel. Met deze deelname willen Marcel en Paul zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Roetgerink Foundation.

De Roetgerink Foundation zet zich in voor het verbeteren van het welzijn van kinderen, gezinnen en mensen in het algemeen die een arm om de schouder nodig hebben en een steuntje in de rug verdienen. Zo ondersteunt en sponsort de Roetgerink Foundation talloze initiatieven en goede doelen vanuit een maatschappelijke betrokkenheid.

Vanaf  zaterdag 25 september  zal de auto waarmee wordt gereden op het Modeplein te zien zijn.
De auto is vol gepakt met Jacks en voor iedere donatie van € 5,- per gereden kilometer steunt u niet alleen het goede doel, maar mag u ook raden hoeveel jassen er in de auto liggen opgeslagen.

Uit alle inzendingen worden de prijswinnaars getrokken en maakt u kans op prachtige prijzen. Van een week lang rijden in deze auto tot een rondleiding in de Grolsch veste en nog veel meer.

De komende vier koopzondagen en de zaterdagen daaraan vooraf, zal de Roetgerink Foundation in een stand aanwezig zijn op het Modeplein.