Het interieur van de vernieuwde winkel.

Het is zo ver, na een maand van verbouwing willen wij u donderdag 17 november weer van harte verwelkomen in onze nieuwe winkel aan de Dorpsstraat 106. Hier kunt u genieten van de ruime keuze kwaliteits producten die u van ons gewend bent. Daarnaast bieden wij vanuit onze gloednieuwe tearoom een heerlijke lunch aan met vers belegde broodjes, gebakjes en drankjes.

Eric van Otten: “Iedere dag werken wij met verse producten en eerlijke grondstoffen. We werken volgens het Lekker Puur Natuur concept om de meest heerlijke producten te kunnen presenteren. Ons team streeft voortdurend naar de beste kwaliteit en blijven onze klanten altijd positief verrassen met een kwalitatief hoogwaardig product.

Uiteraard word alles in eigen bakkerij in Enter volgens eigen recept bereid en zijn de producten om je vingers bij af te likken! Het team van winkel Enter staat klaar om u van dienst te zijn in de gloednieuwe verwenwinkel en wil u van harte uitnodigen om te genieten van verschillende acties met veel prijsvoordeel”.

U bent van harte welkom!