Op Tweede Paasdag is er bij Averesch Campers in Rijssen weer een paasshow. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom in de showroom, om de nieuwste campers te bekijken, maar er zijn ook diverse jonge occasions vakantie klaar. Ook is het mogelijk om een camper bij Averesch te huren.

Dirk-Jan Averesch: “We krijgen mooi weer, hoogste tijd dus om de vrijheid tegemoet te rijden met een van onze huur campers. Een camper huren is zorgeloos op pad gaan met een volledig uitgeruste, perfect geprepareerde en vrijwel nieuwe camper. Ervaar de ultieme vrijheid en kies een mooie streek uit die u in  al haar pracht kunt ervaren. Alle kilometers zijn inbegrepen waardoor een verre bestemming ook binnen bereik ligt. Hoe zorgeloos wilt u uw vakantie hebben”?

Topaanbieding  de Laatste Compact SLS:
Speciaal voor u heeft Averesch een aantal bijna nieuwe campers ingekocht die ze tijdelijk tegen zeer gunstige condities kunnen aanbieden. Het betreft een Adria. Compact SLS ( slide out) voor maximaal comfort.

Voor de aandrijving zorgt een krachtige 180 pk sterke turbodieselmotor (EURO 6). De speciale Vakantie rijklaar prijs bedraagt € 60.500 – (prijs gebaseerd op geen inruil). Nu beslissen is direct rijden en direct profiteren!
Kijk voor alle info op: www.avereschcampers.nl

Averesch Campers
Kalanderstraat 5
Rijssen.