Erwin Geels, Daan Lohuis en Stephan Schreijer.

Nadat de Oudejaarsconference eind 2021 moest worden afgelast vanwege corona, wordt op woensdag 28 en donderdag 29 december alsnog de tweede Enterse Oudejaarsconference gehouden bij Zalencentrum De Kröl. Stephan Schreijer, Erwin Geels en Daan Lohuis gaan er wederom twee mooie avonden van maken, waarbij met een flinke dosis Enterse humor wordt teruggekeken op gebeurtenissen in Enter en de rest van de wereld.

De muzikale begeleiding is in handen van Henk Olydam en Jeroen Lohuis. Na de conference zal het feest uiteraard nog doorgaan. Er zijn nog kaarten te koop (€ 12,50) bij de Primera in Enter. Beide avonden beginnen om 20.00 uur.

Reeds in 2021 gekochte kaartjes zijn nog steeds geldig. Let alleen wel op: de datums van de voorstellingen blijven gelijk, echter de genoemde dagen die op de ‘oude’ kaartjes staan, zijn niet meer van toepassing.

Dus iedereen die reeds in het bezit was van een kaartje voor de eerste avond (28 december), kan ook nu naar deze eerste avond op 28 december. Dit is echter niet op dinsdag (zoals op oude kaartjes van 2021 stond), maar nu op woensdag 28 december.
Voor de tweede avond geldt hetzelfde, deze tweede avond blijft op 29 december, echter nu op donderdag.