Na twee coronajaren kan het dit jaar dan eindelijk weer plaatsvinden, de Oudejaarsborrel op zien Eanters en Enter A Nice Year. Met deze twee feesten kunnen alle Enternaren het jaar op een gezellige wijze afsluiten en het nieuwe jaar op een mooie manier beginnen. Op 30 december staat de Oudejaarsborrel op zien Eanters (Oboze) op het programma. Om 20.00 uur gaat het feest van start en kunnen de 1000 bezoekers 2022 feestelijk afsluiten.

DJ Sander Scheperman en het optreden van de band Broadway zullen de avond compleet maken.
Exact 32 uur later staat het volgende feest alweer op het programma. Want om 01.00 uur (1 januari 2023) zullen de deuren van de feesttent weer geopend zijn voor Enter A Nice Year.

Jongeren uit Enter en omstreken zullen dan samen het nieuwe jaar feestend inluiden. DJ Lars zal zorgen voor de muzikale ondersteuning en niemand minder dan Rob gas d’r Op & DJ Larstig, sluiten de nacht af.

Voor beide feesten zijn momenteel nog kaarten te verkrijgen, maar het gaat hard. Zo zijn er voor de Oudejaarsborrel nog maar 50 kaarten over. Koop dus nu nog je kaarten op eany.nl om verzekerd te zijn van een goed slot/begin van het jaar!