sv Enter speelt zondag de tweede opeenvolgende thuiswedstrijd. Tegenstander op Krompatte is Broekland, een tegenstander die men afgelopen seizoen ook al tegenkwam. De plaatselijke club uit Broekland heeft 3 punten uit 3 gespeelde wedstrijden en dat is hetzelfde als sv Enter.

Broekland begon goed aan de competitie. In de openingswedstrijd won de ploeg van trainer Wouter Groot Lipman, thuis met 3-1 van Haarle. Daarna volgende echter twee nederlagen, uit bij Lettele (2-1) en afgelopen zondag werd thuis verloren van buurman Nieuw Heeten (1-2).

Vorig seizoen eindigde Broekland in het rechter rijtje, maar wist zich vrij snel veilig te spelen. In de thuiswedstrijd (december) won sv Enter overigens nipt van Broekland, het werd op Krompatte 1-0.

sv Enter leed vorige week een 2-3 nederlaag tegen Heeten. Beide ploegen waren gelijkwaardig aan elkaar, maar bij sv Enter ontbrak het aan scorend vermogen en bij de gasten had men slechts aan een paar kansen genoeg om de overwinning over de streep te trekken.
Beiden ploegen zullen zondag vol aan de bak moeten om niet te verzeilen in de degradatiezone.
Om 14.00 uur fluit scheidsrechter Te Nijenhuis uit Borne voor de aftrap.

De overige wedstrijden:
DAVO – ABS
Holten – Haarle
Hoonhorst – Lettele
Nieuw Heeten – SDOL
sv Zwolle – FC Ulu Spor

De stand: