Arno Slagers scoorde twee keer.

sv Enter blijft winnen in de voorbereiding op de nieuwe competitie. Donderdagavond was Nieuw Heeten de tegenstander in een oefenwedstrijd. Het werd uiteindelijk 4-1 na 90 minuten voetbal. Op 28 oktober treffen beide ploegen elkaar overigens weer, maar dan in competitie verband. Nieuw Heeten eindigde afgelopen seizoen als 10e in de competitie.

Al na 6 minuten kwamen de gasten al op een 0-1 voorsprong. De bal kon ongehinderd worden rond gespeeld en met een hard schot kwam Nieuw Heeten toch wel verrassend op 0-1.

De wedstrijd ging daarna gelijk op. Aan beide kanten weinig kansen, de aanval was onmachtig en het voetbal speelde zich voornamelijk op het middenveld af, waar aan beide kanten veel balverlies werd geleden.
In de 19e minuut kwam sv Enter op gelijke hoogte. Wes Hagendoorn was iedereen te vlug af. In eerste instantie werd zijn inzet nog gekeerd door de keeper maar met een bekeken lobje maakte hij uiterst fraai de gelijkmaker, 1-1.

In de tweede helft kwamen Mart Ditrich, Brent Geels, Remon Oremus en Job Kuipers binnen de lijnen. Nieuw Heeten had aanvankelijk wat meer balbezit, maar stuitte telkens op de stugge defensie van sv Enter die geen centimeter ruimte weg gaf.
In de 65e minuut werd het 2-1. Vanaf de rechterkant trok Remon Oremus goed naar binnen en zag dat zijn schot nog iets werd aangeraakt door een verdediger. Net voldoende, want buiten bereik van de keeper werd het 2-1.

Vervolgens begon het bij de thuisploeg echt te lopen. Het tempo ging nog verder omhoog, er was constant beweging in de voorste linie en Arno Slagers maakte de 3-1.

Vlak voor het laatste fluitsignaal was het opnieuw Arno Slagers die zijn uitstekende wedstrijd bekroonde met een doelpunt, 4-1 en tevens de eindstand.
Komende zondag de laatste wedstrijd voor de beker. La Première is dan de tegenstander op Krompatte.