De 50e goal van Tim van Otten in de maak.

sv Enter heeft in de laatste officiële wedstrijd van de competitie weinig heel gelaten van Hoonhorst. Na 90 minuten voetbal stond er 8-1 op het scorebord. sv Enter kent sowieso imposante statistieken. Tegen Hoonhorst maakte de ploeg het 121e doelpunt van de competitie en Tim van Otten, de topscorer van Twente, maakte zijn 50e doelpunt. Imponerende cijfers, die echter achteraf onvoldoende waren voor het kampioenschap. sv Enter kan zich opmaken voor de na-competitie en speelt op 15 juni thuis tegen Beekbergen.

Al na 7 minuten was het Tim van Otten die de 1-0 op het scorebord zette. Een schot van René Nijenhuis kwam terug van de paal en Tim van Otten knikte zijn eerste doelpunt van deze middag binnen.
De wedstrijd kabbelde daarna voort. Maar in de 31e minuut was het René Nijenhuis die met een prachtig schot de 2-0 scoorde.

sv Enter had de smaak te pakken want één minuut later was het al 3-0 door opnieuw Tim van Otten die met een volley de doelman van Hoonhorst kansloos liet.
Nog voor de rust de 4-0 door René Nijenhuis.

Na de rust een zelfde spelbeeld. Hoonhorst probeert de schade te beperken, houdt veel spelers achter de bal en scoort zowaar in de 48e minuut de 4-1. Mike Brinks wordt verrast door een afstandsschot van zo’n 30 meter.

Tim van Otten scoort daarna opnieuw en zet zijn ploeg op een 5-1 voorsprong.

René Nijenhuis en Justin Alink krijgen daarna een publiekswissel. Beiden speelde ruim 17 jaar in het eerste elftal en gaan na dit seizoen in een lager elftal spelen.
Nieck Slaghekke en Bent Wolters komen binnen de lijnen.

sv Enter blijft ook in de slotfase in een hoog tempo spelen en gaat op jacht naar een hoger score. Tim van Otten maakt in de 81e minuut na prima voorbereidend werk van Brent Geels de 6-1.

Niet veel later is het Bent Wolters met de 7-1. Het slotakkoord is echter opnieuw voor Tim van Otten. In de 87e minuut schiet hij de 8-1 tegen de touwen en dat betekent zijn 50e doelpunt!
Eindstand 8-1.