Mike Brinks plukt de bal uit de lucht.

sv Enter nam zondagmiddag een lastige hobbel, Haarle thuis. Na 90 minuten stond er echter wel een 6-0 stand op het scorebord. Een dik verdiende overwinning die overigens pas in de tweede helft gestalte kreeg. sv Enter was de gehele wedstrijd heer en meester en gaf Haarle niet één moment de illusie dat er iets te halen viel op Krompatte.

Vanaf de aftrap was sv Enter de bovenliggende partij. De gastheren grossierde in het eerste kwartier in kansen, maar doelpunten bleven aanvankelijk uit. In de 14e minuut is het wel raak. Mees ten Broeke tilt de stand naar 1-0.

sv Enter blijft daarna de betere ploeg en Haarle beperkt zich voornamelijk tot het tegenhouden van de bal.
sv Enter krijgt voor de thee nog een handvol kansen, naar de rust gaat in met een magere 1-0 voorsprong.

In het tweede deel dezelfde spelers bij sv Enter binnen de lijnen, maar de ploeg geeft wel vol gas. Haarle wordt aan alle kanten overlopen en het wachten is op meer doelpunten.

Dat gebeurt in de 59e minuut. Het is Brent Geels die met een hard laag schot de stand op 2-0 brengt. Daarna gaat het snel want in de 62e minuut krijgt sv Enter een strafschop, nadat Tim van Otten onderuit werd getrokken in de 16 meter.
René Nijenhuis maakt vanaf de stip de 3-0.

De wedstrijd is eigenlijk al lang gespeeld, maar sv Enter houdt het tempo hoog en gaat verwoed op jacht naar meer doelpunten.
Tim van Otten maakt de 4-0 en dat is het teken voor trainer Gerard Bos om een aantal frisse wissels te brengen. Jorn Hodes komt in de ploeg voor René Nijenhuis.
Jorn Hodes maakt een sterke invalbeurt, want in de 74e minuut legt hij de bal panklaar voor Sjoerd Grobbink, 5-0.

Dezelfde Jorn Hodes schiet vervolgens op geweldige wijze de 6-0 in de kruising. Justin Alink en Sjoerd Grobbink gaan naar de kant en Wout Brinks en Stan Stegeman komen in de ploeg.
Gescoord wordt er niet meer, het blijft bij een dik verdiende 6-0 eindstand.
Komende donderdag speelt sv Enter een inhaalwedstrijd thuis tegen Nieuw Heeten.

Uitslagen overige wedstrijden:
Davo – Lettele 0-5
Heeten – Holten 0-5
Nieuw Heeten – SDOL 0-2
Sp. Vroomshoop – FC Ulu Spor 7-2
Zwolle – Hoonhorst 2-2