De officiële openingshandeling.

Zaterdagmiddag is het geheel gerenoveerde Centrum van de Gereformeerde Kerk officieel geopend. De opening is verricht door de beheerster Erna Beldman, koster Henk Pluimers en kerkrentmeester Wouter ter Weel. Het was een gezellige drukte. Onder het genot van een hapje en een drankje kon niet alleen de kerkelijke gemeenschap maar heel Enter kennis maken met de diverse stijlvol ingerichte zalen.

Van deze gelegenheid werd dan ook volop gebruik gemaakt. Ook aan de jonge gasten was ook gedacht, voor hen stond er een mooi springkussen klaar.

De leden van de Gereformeerde kerk hebben uitdrukkelijk te kennen gegeven dat het Centrum niet alleen voor eigen leden beschikbaar moet zijn, maar voor de hele dorpsgemeenschap.

De zalen zijn allemaal voorzien van grote schermen en internetverbinding. Ook de ventilatie voldoet aan de laatste eisen. Mocht u gebruik willen maken van één van de diverse zalen, voor een vergadering of een regelmatige activiteit van uw vereniging, neem dan contact op Henriette of Erna (06. 10 05 45 59 of 06. 39 02 12 60).

Daarnaast bent u uiteraard welkom bij de reeds bestaande activiteiten, zoals de Alpha cursus Enter, de bijbel studie, maar ook op woensdagochtend tijdens de inloop morgen voor een lekker kopje koffie en gezelligheid.