Opening op de Brandput in 2016.

De twaalfde editie van de Enterse Dagen komt steeds dichterbij. Traditiegetrouw is de opening van de feestweek op woensdagavond (14 september). Hiervoor is heel Enter van harte uitgenodigd! De aftrap vindt dit jaar plaats in de grote tent en start om 19.30 uur. De tent is geopend vanaf 19.00 uur. De organisatie roept alle Enternaren op de opening bij te wonen én een boek mee te nemen. Om het thema van deze editie, ‘Enter doet een boekje open’, kracht bij te zetten, wordt elke huishouden gevraagd één (oud) boek mee te nemen naar de grote tent.

Deze kan je, voorzien van een briefje met je naam en telefoonnummer, inleveren vlak voor binnenkomst bij de tent. Hiermee maak je kans op één van de muntenpakketten die tijdens de opening worden weggegeven. Alle ingeleverde boeken worden achteraf gedoneerd aan het goede doel.

Daarnaast onthult de organisatie tijdens de opening een blijvende herinnering aan de twaalfde editie van het dorpsfeest. Ook wordt elk gezelschap dat de opening bijwoont, gefotografeerd bij de ingang van de tent. Zo heeft iedereen ook zelf een blijvende, persoonlijke herinnering aan deze editie van de Enterse Dagen.

Aansluitend aan de opening begint de Enterse Bandjesavond die dit jaar geheel in het teken staat van de Top2000. Iedereen is welkom om te genieten van al het moois dat muzikaal Enter te bieden heeft.