Tuin van Margriet Kerkhof

Na drie jaar gaan de hekken van zestien tuinen weer open in de gemeente Wierden. Op 21 en 22 augustus, tussen 10.00-17.00 uur, worden de Open Tuinen Wierden weer (gratis) georganiseerd. Met zestien enthousiaste tuineigenaren biedt Open Tuinen Wierden deze zomer een grote diversiteit aan tuinen. Een aantal tuinen, ook in Enter, waren in eerdere edities al eens te zien, maar dit jaar zijn er ook nieuwe tuinen te bezichtigen.

Boekjes met beschrijvingen en foto’s van alle tuinen liggen op vele adressen in Wierden en Enter, zoals de bibliotheken, infopunten, winkels, vakantieparken e.d.

‘Home Sweet Home’ is sinds kort het infopunt in Wierden en daar kun je uiteraard ook een boekje ophalen.

De beschrijvingen van de tuinen en de adressen zijn ook op de website van Open Tuinen Wierden: www.opentuinenwierden.jouwweb.nl te vinden. Hier staat ook een printversie van de adressenlijst.

Alle tuinen laten een heel eigen karakter zien. De passie van de tuineigenaren komt daarin goed naar voren. Het zijn allemaal liefhebbers die normaal nooit hun tuin openstellen, maar graag hun liefhebberij met anderen delen.

Tuin Truus Bolscher