De Enterse Lee-Sanghers nodigen belangstellenden uit om eens te komen kijken en luisteren naar een repetitie van dit shantykoor. Het bestuur denkt dat dit voor potentiële zangers drempelverlagend zal kunnen gaan werken. Mannen, die hun eigen zangtalent mogelijk onderschatten en toch graag eens willen meekijken en eventueel ook willen  meezingen, zijn van harte welkom.

Deze open repetitie vindt plaats op dinsdag 19 maart in Zalencentrum De Krol,  waar de thuishaven van het koor zich bevindt. De repetitie begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur met uiteraard een koffiepauze.

De belangstelling voor het jaarlijkse Shanty concert in Enter en het Shanty festival in Rijssen is altijd groot en de mensen van het koor denken, dat er tussen dit enthousiaste publiek mogelijk ook zangers zitten die wel graag willen zingen, maar hun talenten onderschatten.

U bent dus van harte welkom om eens van dichtbij kennis te maken met de zeemans- en shantyliederen. Neem ook gerust uw buurman, vriend of kennis mee naar De Krol.