Op woensdag 20 juni organiseert Zorgboerderij de Piet samen met Carintreggeland, dagopvang voor senioren, een Open Dag van 14.00-19.00 uur.
Zorgboerderij de Piet is gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsproblemen, gedragsstoornissen, psychische problemen en stoornissen in het autistische spectrum en andere aanverwante stoornissen.

Deelnemers laten u die dag zien welke verschillende activiteiten wij dagelijks doen. U kunt o.a. dieren knuffelen, de groentetuin bekijken, een kijkje nemen in de werkplaats waar woonaccessoire worden gemaakt, die ook te koop zijn.

Om 15.00 en 17.00 uur zijn er geplande rondleidingen. Hier kunt u zich opgeven via: meenhuis@zorgboerderijdepiet.nl of op de dag zelf. U wordt dan door één van de eigenaren meegenomen over het gehele erf.

Tevens wordt er informatie gegevens over tuinonderhoud dat ze kunnen verzorgen, er worden pannenkoeken gebakken, is er een springkussen aanwezig en kunt u d.m.v. het autisme belevings circuit, ervaren hoe mensen met autisme de wereld om zich heen kunnen beleven.