Op vrijdagavond 1 maart is de officiële opening van personal trainingscentrum Inner Stance in Enter. Op zaterdag 2 maart is er een open training en aansluitend de Open Dag van Inner Stance.

Guus Baan van Inner Stance: “Officieel was Inner Stance al enkele maanden bezig en bovendien hebben we al meerdere medewerkers aangenomen. Ook is de trainingsruimte verdubbeld en beschikken we nu over twee hallen. Door alle drukte was de officiële opening er nog niet van gekomen, dat doen we dus vrijdag”.

Vanaf 17.00 uur start op vrijdagavond de inloop, waarna om 18.00 uur de officiële opening plaatsvindt.

Aansluitend is er een buffet voor genodigden. De Open Dag op zaterdag 2 maart begint om 9.00 uur met een open training, waarna geïnteresseerden tussen 10.00 en 14.00 uur welkom zijn om de nieuwe locatie aan De Bleek 37-39 in Enter te bezichtigen.

Guus Baan: “Het verschil met andere fitnessaanbieders en personal trainers is dat Inner Stance focust op hoe je in het leven staat. In plaats van alleen maar fysiek resultaat draait het bij ons om succes op vier fundamentele pijlers; Body, Being, Balance en Business.

Iemand die jojoot met zijn gewicht, valt blijkbaar steeds terug in oude gedragspatronen. Wij kijken hoe we die oude patronen kunnen doorbreken, en werken aan je innerlijke houding, je Inner Stance.
Zo creëren we een krachtige mentaliteit, die zorgt dat je steviger in je schoenen staat.”

Geïnteresseerden voor de Open Dag en de voorafgaande Open Training kunnen zich HIER opgeven